Zakup M5 E34

1988-1995 | silniki: S38B36, S38B38
Marcin_Os

Re: Zakup M5 E34

Post autor: Marcin_Os » wt sie 04, 2009 00:22

Było kilka stron wcześniej.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2

116sty

Post autor: 116sty » wt sie 04, 2009 00:28

[quote="Marcin_Os"]Było kilka stron wcześniej.[/quote]

wiem...ale venom powiedzial ze podejrzane bo cos i by odpuscil...a wczesniejze arab nieprzyslal zdjec bo sie nie zalaczyly i cos...ale zero konkretow...koniec koncow samochod jest w Pl i wygalada na ori i fajnie...ktos ogladal i powedzial ze sie rozczarowal..i wtedy watek padl...to troche malo...czemu sie rozczarowal...moze cos jest faktycznie nie tak bo dlugo stoi...ale czarnego8800 tez dlugo i nic...nie ma wielu amatorow na takie wydatki...tym bardziej pozdrawiam pasjonatow!

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
Kontakt:

Post autor: Venom » wt sie 04, 2009 13:37

116sty pisze:
Marcin_Os pisze:Było kilka stron wcześniej.
wiem...ale venom powiedzial ze podejrzane bo cos i by odpuscil...a wczesniejze arab nieprzyslal zdjec bo sie nie zalaczyly i cos...ale zero konkretow...koniec koncow samochod jest w Pl i wygalada na ori i fajnie...ktos ogladal i powedzial ze sie rozczarowal..i wtedy watek padl...to troche malo...czemu sie rozczarowal...moze cos jest faktycznie nie tak bo dlugo stoi...ale czarnego8800 tez dlugo i nic...nie ma wielu amatorow na takie wydatki...tym bardziej pozdrawiam pasjonatow!
Mowisz o tej z UK od Araba? Ja mowilem ze bym odpuscil bo od Araba - poza tym auta nie widzialem.
Jak dlugo szukasz ? Ogladales juz cos ?

116sty

Post autor: 116sty » wt sie 04, 2009 15:32

[quote="Venom"][quote="116sty"][quote="Marcin_Os"]Było kilka stron wcześniej.[/quote]

wiem...ale venom powiedzial ze podejrzane bo cos i by odpuscil...a wczesniejze arab nieprzyslal zdjec bo sie nie zalaczyly i cos...ale zero konkretow...koniec koncow samochod jest w Pl i wygalada na ori i fajnie...ktos ogladal i powedzial ze sie rozczarowal..i wtedy watek padl...to troche malo...czemu sie rozczarowal...moze cos jest faktycznie nie tak bo dlugo stoi...ale czarnego8800 tez dlugo i nic...nie ma wielu amatorow na takie wydatki...tym bardziej pozdrawiam pasjonatow![/quote]
Mowisz o tej z UK od Araba? Ja mowilem ze bym odpuscil bo od Araba - poza tym auta nie widzialem.
Jak dlugo szukasz ? Ogladales juz cos ?[/quote]

Witam...konkretnie chodzi mi o http://moto.allegro.pl/it...oryginalne.html o ktorej pisal na str6 KarolM5...w miedzyczasie jest watek o arabie...i nie wiem czy dotyczy tego egzemplarza czy innego...troche postow pozniej Sebabmw pisze ze widzial samochod, za za ta kase to porazka i ze sie mocno rozczarowal...a potem juz nic o tej M5 nie ma

wyglada na porzadny egzemplarz nie to co ta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8323258 o ktorej czytalem na forum...NIECH ZYJE FORUM...ze to jakas straszna kombinatoryka tam odchdzila, ale i tak mi sie nie podobal i nie zwrocilbym na nia uwagi, bo jakas przykurzona i nie ori N I E B I E S K A kierownica...

nastepna to jakas nie wzbudzajaca zaufania http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8005630 gdzie nie ma fotek wnetrza i foty robione z daleka,chyba dalej sie nie dalo...

kolejna fajna to forumowicza czarny8800 ktorej historie na forum przesledzilem, od zientasa i na blachach CIN cos...jest fajna, ale cos tam pisal ze ze skrzynia, ladny kolor ale brakuje mi shadow line,ktorego osobiscie lubie i nie do konca pasuje mi spojler...nie wiem czy ori czy nie ale wole bez...podoba mi sie szeroka nerka ale rozumiem ze jest dolozona...

a ta z gdanska jest super nawet ma pomaranczowe kierunki ktore na ori M'ce wygladaja zajebiscie...e34 z kazdym innym silnikiem potrzebuje odswiezenia, innaczej jest z M'ka ktora wyglada dobrze...nawet te felgi jekos z caloscia sie zgadzaja choc nie bylem i nie jestem ich wielkim fanem...najbardziej pasuja mi felga z czarnej M'ki venoma...tej drugiej za 15staka co stala....nie do konca przepadam za tapicerka tej z gdanska, wole full skore ale skoro ori to tez mi sie podoba...szkoda ze nie ma poduszki i parktronika

wiec chodzi mi o ta czarna z gdanska...czy ktos wiecej wie!!??

w sumie zawsze rajcowala mnie piatka...mimo ze mialem tez inne samochody...zawsze sledze ogloszenia a piatka M jest moim nowym pomyslem jak pchne e39 540 na manualu, ale dosc sfatygowana...wiec puszcze ja oporowo tanio...

myslalem o wiecznym klasyku e30 ale tam cos mi nie pasuje bo troche za mala a M3 jest nie osiagalne...w e36 jest juz w czym wybierac ale wole 4 drzwiowe...bardziej majestatyczne i wygodne, poza tym e34 m5 to rodzynek i rarytas w porownaniu z m3 e36, choc tez chetnie bym ja wstawil do garazu :)

w ogole to ciekawym watkim bylby "na ile mozna zmienic M'ke odchodzac od stanu ori, nie mowie o obwieszeniu spojlerami i takie idiotyzmy ale delikatne retusze stylistyczne jak inne felgi, szerokie nerki boot lip spoilerek i takie rozne...czy chcby wiesser blinker zamiast pomaranczowych....choc od razu wstawilbym xenony!

co wy na to?

pozdr!

116sty

Post autor: 116sty » wt sie 04, 2009 15:34

to znaczy chodzi mi o ta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=sh ... 7...tamten link cos szwankuje

Camil
Auto: e36s54
Kontakt:

Post autor: Camil » wt sie 04, 2009 18:09

BYLO O NIEJ w temacie ofert alegro

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Kontakt:

Post autor: Venom » wt sie 04, 2009 18:49

Generalnie musze Ci pogratulowac tego napisales. Dobrze ze wiesz czego chcesz bo moze dzieki temu nie kupisz czegos co Ciebie nie zadowoli.
Ta czarna z Gdanska ktos juz ogladal, ale teraz nie moge znalezc kto. Chyba sebabmw ale nie zamiescil nic na forum, mozesz napisac mu PW :)
A co sadzisz o tej ktora pojawila sie niedawno ? http://moto.allegro.pl/item702807066_ni ... ginal.html

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Kontakt:

Post autor: Venom » wt sie 04, 2009 18:49

zietas
Auto: E46 m3
Kontakt:

Post autor: zietas » wt sie 04, 2009 21:48

biez od CZARNEGO zostanie w klubie,skrzynie pisal ze naprawi,spojler oczywiscie ORI,szadoł to nie problem kupisz od pierwszej lepszej e34 lub przemalujesz, mysle ze czarny odda za dobre pieniadze tymbardziej ze mocno w nia zainwestowal(mechanicznie) POZDRAWIAM !!!

116sty

Post autor: 116sty » śr sie 05, 2009 11:41

[quote="zietas"]biez od CZARNEGO zostanie w klubie,skrzynie pisal ze naprawi,spojler oczywiscie ORI,szadoł to nie problem kupisz od pierwszej lepszej e34 lub przemalujesz, mysle ze czarny odda za dobre pieniadze tymbardziej ze mocno w nia zainwestowal(mechanicznie) POZDRAWIAM !!![/quote]

...przygladam sie i powiew ze zaczynam sie naprawde zakochiwac i przekonywac...wzcesniej myslalem ze inny kolor ale teraz mysle ze avus blue rzadzi...srebrne podkladki jestem za...powiem nawet ze nie wiem czy pozbylbym sie chrom line...mimo ze przy e39 widze tylko opcje shadow...ale w tym konkretnym wypadku super gra z podkladkami i felgami i chrom nerka...super...jedyne co sobie wewnetrznie marudze to spojler...rozumiem zientas ze to jeszcze za Twojego panowania czy juz za czarnego?..tak czy owak na razie nie jestem do niego przekonany...jakos wg mnie bryla klasyka bez tego spojlera bardziej mi odpowiada

ale tak to dla mnie uber m funf

szkoda ze nie ma fotek tej tapicery do przeszyci czy ona jest fatalna...bo nigdzie nie ma zdjec fotela...tylko skrawek widac taka poorana skora :(

moze byc poorana byle nie przetarta ale cos mysle ze nie jest nallepiej?

Karol M5

Post autor: Karol M5 » śr sie 05, 2009 12:18

Kolego 116sty ja bym radził na początek troszke ochłonąć.

Nie wiem czy fotel czarnego jest przetarty czy nie, bo jakie to ma znaczenie jeżeli chcesz kupić M5? Nie kupisz przez fotel którego naprawa kosztuje 200zł?

Radze pooglądać inne w tym wieku auta które mają jasną skórę, zobaczysz wtedy w jakim stanie jest tapicerka.

Generalnie wydaje mi się że powinieneś mniej gadać a więcej robić, czyli pojeżdzić i pooglądać M5 i samemu zadecydować, które najbardziej Ci odpowiada, by wkrótce dołączyć do grona posiadaczy M i zaprezentować wóz na tym forum!

POWODZENIA.

116sty

Post autor: 116sty » śr sie 05, 2009 16:22

[quote="Karol M5"]Kolego 116sty ja bym radził na początek troszke ochłonąć.

Nie wiem czy fotel czarnego jest przetarty czy nie, bo jakie to ma znaczenie jeżeli chcesz kupić M5? Nie kupisz przez fotel którego naprawa kosztuje 200zł?

Radze pooglądać inne w tym wieku auta które mają jasną skórę, zobaczysz wtedy w jakim stanie jest tapicerka.

Generalnie wydaje mi się że powinieneś mniej gadać a więcej robić, czyli pojeżdzić i pooglądać M5 i samemu zadecydować, które najbardziej Ci odpowiada, by wkrótce dołączyć do grona posiadaczy M i zaprezentować wóz na tym forum!

POWODZENIA.[/quote]

"Kolego 116sty ja bym radził na początek troszke ochłonąć."
OCHLONAC?

Nie wiem czy fotel czarnego jest przetarty czy nie ( JA TEZ NIE WIEM TO PYTAM), bo jakie to ma znaczenie jeżeli chcesz kupić M5?( NAJLEPSZA JEST LEPSZA) Nie kupisz przez fotel którego naprawa kosztuje 200zł?(NIE WIEM)

Radze pooglądać inne w tym wieku auta które mają jasną skórę, zobaczysz wtedy w jakim stanie jest tapicerka. (NIE MA ZASADY)

Generalnie wydaje mi się że powinieneś mniej gadać (PRZEPRASZAM, WYBACZ) a więcej robić, (OCZYWISCIE) czyli pojeżdzić i pooglądać M5 i samemu zadecydować ( NA PEWNO SAM ZDECYDUJE) , które najbardziej Ci odpowiada, by wkrótce dołączyć do grona posiadaczy M i zaprezentować wóz na tym forum! (BEZWZGLEDNIE)

POWODZENIA

dziekuje

Awatar użytkownika
czarny8800

Post autor: czarny8800 » czw sie 06, 2009 01:00

Fajnie się czyta o swoim samochodzie. :mrgreen: W ramach wyjaśnienia fotele wyglądają przyzwoicie nie są podarte bo od czego miały by się podrzeć nie jeżdzę mką codziennie więc nie miały prawa się przetrzeć i porwać, wyglądają na swój wiek. Nie będę używał słowa idealne bo idealne nie są :mrgreen: nawet w e92 z 08 roku też mam nie idealne:). Jak jesteś zainteresowany moim samochodem to prześlę ci fotki foteli i rdzy na drzwiach i rysy ostatnio powstałej na lewej stronie samochodu itd. itp. Najlepiej jest walić do źródła z pytaniami niż dręczyć forumowiczów, którzy i tak nie wszyscy widzieli samochód. Na Prv zapraszam.
bez prawka, a punkty się zbiera.

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Kontakt:

Post autor: Venom » czw sie 06, 2009 12:36

sebabmw

Post autor: sebabmw » czw sie 06, 2009 14:01

Ciekawe czy gość rezygnuje z zawodów czy sie po sezonie bedzie przesiadał na inny samochód?

ODPOWIEDZ